Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Chiao yen p'ai ku - Zout- en peperkrabbetjes
- Ingrediënten:
- azijn, frituurvet, krabbetjes, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, eiwit, gember, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, melk, olijfolie, peper, sambal oelek, sesamolie, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Gerookte lekkernijen:
Diner / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / nagerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: