Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kuzu kebabi - Lamskebab
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, lamsschouder, perkamentpapier, tijm, tomatenpuree, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: