Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bouillon, citroensap, ei, eidooier, gemalen komijn, haasbiefstuk, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, meel, melk, olie, olijfolie, oregano, parmaham, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, ui, vlees, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: