100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloemboterbroodgroentekaasknoflooklauriernotenolijfoliepeperpeterselierunderbouillonrundvleestijmtomatenpureeuivisvleeswaterwortelzeezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf en piperade - Runderstoofpot met paprika en tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gebraden vlees met groentesalade

Ingrediënten:
asperges uit blik, cayennepeper, champignons uit blik, doperwten uit blik, ei, garnalen, kalfsvlees, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, peterselie, radijs, room, rosbief, sla, suiker, tomaat, worteltjes uit blik en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvleesschotel

Ingrediënten:
bliktomaten, griekse pasta, kaneel, kasseri, olijfolie, peper, rundvlees, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Tagliatelle paglia e fieno - Hooi en stro, tagliatelle in 2 kleuren

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, gedroogde champignons, groen pastadeeg, kippenlever, kruidnagel, laurier, magere varkenslende, mager rundvlees, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Borstjtsj - minestrone alla russa

Ingrediënten:
aardappel, biet, boter, knoflook, rode biet, rundvlees, selderijhart, suiker, tomaat, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon, witte kool, wittewijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / rundvlees
Haal meer recepten op...