158 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloncitroensapeidooiereiwitkipknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gehakt met eieren

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignon, ei, half-om-halfgehakt, melk, mosterd, oregano, oud brood, peper, soepgroenten, tijm, tomatenketchup, ui, verse peterselie, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Bietenschotel met eieren

Ingrediënten:
aardappel, bietjes, bloem, boter, bouillon, ei, eidooier, melk, peper, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Spinaziecannelloni met hardgekookt ei

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, ei, gruyerekaas, melk, spinazie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, kastanjechampignons, kippenbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

loempia´s

Ingrediënten:
aardappelmeel, bamboespruiten uit blik, bloem, ei, eiwit, gedroogde chinese paddestoelen, hamlappen, kippenbouillon, olie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Tortellini uit Emilia-Romagna

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalkoengehakt, kippenbouillon, kippengehakt, mortadella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg, rozemarijn, runderbouillon, salie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Peultjes

Ingrediënten:
bloem, buikspek, eierdooier, kippenbouillon, olijfolie, peultjes, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gestoofde kippeningewanden

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, eierdooier, hanenkammen, kippenbouillon, orgaanvlees van kip, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rijstsoep met munt

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, kippenbouillon, peper, rijst, verse munt, yoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aspergevelouté

Ingrediënten:
asperges, bloem, eierdooier, gerookte zalm, kervel, kippenbouillon, peper, room, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Doperwtensformato - sformato di piselli dolci

Ingrediënten:
amaretti, bloem, boter, doperwten, ei, kaneel, kippenbouillon, paneermeel, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Soep met Pannenkoek

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, groentebouillon, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met kerrie

Ingrediënten:
bloem, boter, buikspek, doperwten, eierdooier, kerrie, kip, kippenbouillon, langkorrelige rijst, melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Broccolivelouté

Ingrediënten:
bloem, broccoli, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, room, uien, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...