Recept uit De Joodse keuken:
Shkemba - Pens in rode saus
- Ingrediënten:
- azijn, chilipeper, knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, pens, plantaardige olie, ui en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Algerijns
- Soort:
- stoofgerecht / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken: