175 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolbonenbroodfruitgranengroentekaaskikkererwtenkipknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikarijstuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Grieks stoofvlees

Ingrediënten:
courgette, feta, griekse kruiden, ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, peper en zout, rijst, rode ui, runderbouillonblokje, stoofvlees, tomaten, tzatziki en zwarte olijven

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Grieks stoofvlees - ohmydish.nl

Ingrediënten:
courgette, feta, griekse kruiden, ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, peper en zout, rijst, rode ui, runderbouillonblokje, stoofvlees, tomaten, tzatziki en zwarte olijven

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Goedgevulde groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pimentkorrels, runderlappen, tomaat en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Ftut - Jemenitische bruiloftsoep

Ingrediënten:
aardappel, courgette, doorregen runderlappen, gemalen kardemom, gemalen karwijzaad, gemalen kurkuma, lente-ui, mergpijpjes, tomaat, waterkastanjemeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Sefardisch / Joods / Jemenitisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Marokkaanse stoofpot

Ingrediënten:
citroen, gember, courgette, gedroogde abrikozen, ui, kaneelstokje, kikkererwten, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, ras el hanout, runderbouillon, stoofvlees en tomaten

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Marokkaanse stoofpot - ohmydish.nl

Ingrediënten:
citroen, gember, courgette, gedroogde abrikozen, ui, kaneelstokje, kikkererwten, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, ras el hanout, runderbouillon, stoofvlees en tomaten

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Pinxto

Ingrediënten:
appel, biefstuk, biefstuk tartaar, biet, bitterbal, bladgoud, blauwe kaas, bloedworst, burrata, chioggiabiet, coquille, deventer-zwartbladbiet, draadjesvlees, dragonmayonaise, droge worst, eetbare bloemen, epoisse, friet, gamba, garnalenkroket, geitenkaas, gerookte sprot, gevriesdroogde groente, groente, halloumi, honingraat, hopscheuten, japanse radijs, kalfshersenen, kikkerbilletjes, kippenvel, kokkel, konijnennier, kwartelei, kwartelpoot, lamszadel, mossel, oerwortel, paté, regenboogsnijbiet, rode bes, serranoham, snijbiet, sprinkhanen, stevia, sushirijst, tomatenkaviaar, varentop, varkenstong en vegetarische kipstukjes

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / broodbeleg
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Haal meer recepten op...