274 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebleekselderijboterbouilloncitroengrascitroensapgaram masalagemberpoederkaneelkerriepoederkokosmelkkorianderkurkumalente-uilimoenolieolijfoliepeperpompoensesamoliesjalotsojasaussuikerwaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesoep met gember

Ingrediënten:
agavediksap, babyspinazie, gemberwortel, groene thaise currypasta, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente-ui, limoen en peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pompoensoep met gember

Ingrediënten:
gember, groentebouillon, ui, olijfolie, passata di pomodoro, peper en zout, pompoen, ricotta, sinaasappel, knoflook en sinaasappelsap

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Soep van pastinaak en gember

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, gember, groentebouillon, kardemompoeder, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, pastinaak, pompoenpitten, slagroom, ui, volle melk, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Süsssauer marinierter Saibling auf Zwiebel-Dattel-Sud mit Harissa-Kartoffeln / Zoetzuur gemarineerde zalmforel op ui-dadelsalade met harissa-aardappelen

Ingrediënten:
citroenschil, gedroogde dadels, gember, geroosterde amandelsnippers, griekse yoghurt, groentebouillon, harissa-aardappelen, jeneverbessen, knoflook, korianderkorrels, laurier, mild chilizout, milde chilipoeder, mosterdzaad, olijfolie, peterselie, pimentkorrels, poedersuiker, suiker, witte ui, witte wijnazijn, zalmforelfilets en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Auberginedhal Zelfgemaakte chapati's

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, basmatirijst, curryblaadjes, gele spliterwten, gember, groentebouillon, knoflook, mosterdzaad, olijfolie, rode spaanse peper, rode ui, rogan josh-currypasta en volkorenbloem

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vegetarisch
Haal meer recepten op...