Recept uit Mexicaans koken:
Kaneel-beignets
- Ingrediënten:
- boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kokosolie, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, ui, wortel, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mexicaans koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Mediterraneo:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: