Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Vlaamse karbonade
- Ingrediënten:
- bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, citroen, citroensap, fruit, gember, gula djawa, ketjap, knoflook, kool, korianderpoeder, kruiden, olie, peper, rode wijn, runderlende, rundvlees, selderij, sjalot, tijm, trassi, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: