Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Fond en bouillon
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, runderschenkel, rundvlees, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, courgette, fruit, gember, groente, kruiden, olijfolie, paprika, peper, pompoen, rijst, rode paprika, specerijen, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: