17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemboterdroge witte wijnkaneelkipkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladolijfoliepeperrode wijnsjalotsuikertijmtomaat in bliktomatenpureeuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, peperkorrels, polenta, rode wijn, tomaat in blik, tomatenpuree en zongedroogde tomatenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met olijven

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groene olijven, kaas, knoflook, konijn, tagliatelle, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoofd konijn met pruimen

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, konijn, koriander, olijfolie, peper, ras el hanout, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Konijn met slakken - conejo con caracoles

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kaneelpijpje, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, peper, rode wijn, scherp paprikapoeder, slakken, tomaat, ui, verse peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rehpfeffer - Reepeper

Ingrediënten:
cognac, gember, gerookt spek, jeneverbessen, kaneel, kruidnagel, laurier, mosterd, reeborst, reebout, reehals, rodebessengelei, rode wijn, sjalotten, tijm, tomatenpuree, ui, wild, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Rijst uit Valencia - Paella Valenciana plus variaties

Ingrediënten:
chorizo, clams, garnalen, grote gedroogde witte bonen, kip, kippenbouillon, knoflook, konijn, mossel, olijfolie, rondkorrelige rijst, saffraandraadjes, slakken uit blik, sperziebonen, tomaat, ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / paella / rijst / gevogelte / schaal- en schelpdieren