Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Brabantse spaghetti
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, gedroogde ham, harde tarwebloem, prei, slagroom en truffel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, champignon, durum tarwemeel, eekhoorntjesbrood, ei, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, spinazie, tomatensaus, truffel, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: