250 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneidooiergroentekippenbouillonknoflooklaurierolijfoliepeperpeterseliepreiselderijslagroomtijmuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en knol- en bleekselderij

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, kaneelstokje, knolselderij, koriander, lamsschouder, melk, olijfolie, peper, runderbouillon, slagroom, spaanse peper, steranijs en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pasta met tomatensaus met room

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groene tortellini met vlees- en ricottavulling, parmezaanse kaas, pruimtomaten in blik, slagroom, spinaziegnocchi met ricotta, tomaten, tortelli met peterselie en ricotta, tortelloni met snijbiet prosciutto en ricotta, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zigeunersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignon, groentebouillon, margarine, room, sjalot, tomaat, ui, witte wijn, witte wijnazijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Oyster Butter Emulsion

Ingrediënten:
afsnijsel van oesters, blanke visfond, bleekselderij, boter, crème fraîche, darjeeling, geklaarde boter, oesternat, sjalot, witte vermout en witte wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen in romige cidersaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cider, dragon, kalkoenfilet, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, room en sjalot

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen in kruidige cidersaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, cider, dragon, garam masala, kalkoenfilet, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, room en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Waterzooi van roodbaars

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, koksroom, laurierblad, peper, prei, roodbaarsfilet, sjalot, verse tijm, visfond, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, mosselen, olijfolie, pernod, room, saffraandraadjes, sjalot, tijm, visfond, witte peper, zeekraal en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Saus voor Leipziger Allerlei

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, cognac, droge vermout, droge witte wijn, knoflook, prei, room, sauternes, sjalot, tomaat, tomatenpuree, visfond, witte port en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Mosselen en mosselfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouchot mosselen, cayennepeper, citroengras, droge witte wijn, fleur de sel, gember, korianderkorrels, pimentkorrels, prei, room, sjalotten, steranijs, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsjus en -farce

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, eiwit, geklaarde boter, kalfsafsnijdsel, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsvlees, laurier, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, room, sjalot, tomatenpuree, wintertruffel, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / saus
Haal meer recepten op...