18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: afdekgeleiamandelkroonananasappelsapchampagnecitroenmelissedroge witte wijneidooiereiwitfijne kristalsuikerkristalsuikermayonaisepoedersuikerroomslagroomtomaatwaterwitte gelatinezoete witte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gans in witte wijn

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte / azijn
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Magimix IJsmachine :

Sorbet met witte wijn

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, eiwit, gelatine, kristalsuiker, water en zoete witte wijn

Soort:
sorbet / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bavarois van bosvruchten

Ingrediënten:
aardbeien, bramen, citroenmelisse, citroensap, gelatine, poedersuiker, slagroom, wilde aardbeien en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / nagerecht uit Koch!:

Berlijnse zabaglione met ricciarelli

Ingrediënten:
citroensap, eieren, eiwit, gelatine, gemalen amandelen, poedersuiker, kaneelpoeder, bakpoeder, vanille-extract, vanillesuiker, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / nagerecht uit 1080 recepten:

Druivengelei

Ingrediënten:
bladgelatine, blauwe druiven, citroensap, druivensap, kristalsuiker, verse munt, witte druiven en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Sinaasappel-wijncrème

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom, suiker en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Wijnbavarois - bavarese al vino

Ingrediënten:
biscuitgebak, bladgelatine, blauwe druiven, boter, citroensap, eierdooier, fijne kristalsuiker, poedergelatine, slagroom en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / pudding
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegeleerde langoustines

Ingrediënten:
artisjokbodem uit blik, champignons uit blik, citroensap, gelatine, kreeft uit blik, langoustines, slagroom, suiker, witte peper, witte wijn, wortel en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Fazant in gelei

Ingrediënten:
artisjokbodems, cayennepeper, citroensap, fazant, mayonaise, rode bosbessen, sinaasappel, sojasaus, suiker, tomaat, vleesbouillon, witte gelatine, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Biscuit-vanilletaart met champagnemousse

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, champagne, chocoladegarnituur, citroensap, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, rode vruchten en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Champagnemousse

Ingrediënten:
champagne, citroensap, eierdooiers, gelatineblaadjes, kristalsuiker en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / schuim/mousse/gelei / zoet