Recept uit Gevulde deeghapjes:
Pasteitjes met champignons, kaas en ham
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cantal kaas, champignon, eidooier, emmentaler, gekookte ham, sjalot en witte wijn
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, ei, eidooier, fruit, groente, ham, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, vis, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: