Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bruine basterdsuiker, buikspek, citroensap, fijne kristalsuiker, fruit, garnaal, gember, gula djawa, ketjap, ketjap manis, laos, olie, olijfolie, peper, sjalot, sojasaus, taugé, tijm, ui, vlees, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Bartje Boemboe: