Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
rijst koken - de pan-met-water methode bijv basmati, langkorrel bruine rijst
- Ingrediënten:
- boter, plantaardige olie, rijst, specerijen, water en zout
- Soort:
- rijst / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, citroensap, curry, ei, gehakt, gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bartje Boemboe: