18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amontillado sherryarachideoliebieslookbladpeterseliebloembloemkoolcitroendruivenpitolieeigeitenkaasgraangroentekerriepoedernotenoliepeterseliesjalotsuikertijmuiwalnotenzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken aardappel met noten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, hazelnoten, maïsolie, olijfolie, pecannoten, pinda's, vastkokende aardappel, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Wortelcake - carrot cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cashewnoten, ei, fijne rietsuiker, gemberpoeder, golden syrup, griekse yoghurt, kaneel, kokosyoghurt, kruidnagelpoeder, maple syrup, marsepeinen worteltjes, nootmuskaat, olijfolie, pecannoot, peper, pistachenootjes, sinaasappelrasp, skyr, speltmeel, volkorentarwemeel, walnoten, wortel en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kerrienoten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, graan, groente, kerriepoeder, laurierblad, maïsolie, olijfolie, pecannoot, peper, peterselie, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met noten

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, noten, olijfolie, peterselie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus

Ingrediënten:
amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, 
zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus

Ingrediënten:
amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, 
zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Berlinerburger

Ingrediënten:
broodjes, champignons, donkere linzen, mosterd, noten, parmezaanse kaas, ghee, mayonaise, paneermeel, plantaardige olie, prei, sambal, knoflook, zout, ui, witte azijn, zonnebloempitten, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel