Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Lamsvlees met kweeperen
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, kweeperen, lamsvlees, ongepelde amandelen, peper, rundvlees, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: