Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, droge witte wijn, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy: