Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, champignon, citroensap, cognac, croutons, ei, gehakt, ham, kip, knoflook, laurier, mager varkensgehakt, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, plantaardige olie, tarwebloem, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Pannenkoeken: