Recept uit Als kok in Frankrijk:
Tripes à la mode de Caen
- Ingrediënten:
- bouquet garni, cider, kruidnagel, pens, peper, preiwit, rund, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bouillon, brood, courgette, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rijst, rundvlees, specerijen, tomaat, ui, vet, vis, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: