Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, witte wijn, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: