19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneigrof zeezoutkippenbouillonknoflookkruidenlaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfolieparmahampeterselieuiwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gebraden varkensbuik

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, varkensbuik, witte wijn en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderrolletjes met ham en olijven

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gekookte ham, gevulde groene olijven, knoflook, kruiden, lendebiefstuk, peper, runderbouillonblokje, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Gebraden varkensbuik

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, olijfolie, rozemarijn, tijm, varkensbuik, witte wijn en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensschenkel

Ingrediënten:
boter, knoflook, peper, rozemarijn, tijm, varkensschenkel, vleesbouillon, witte wijn en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Ingrediënten:
bacon, basilicum, boter, bouillon, broodkruim, bruine fond, champignons, droge witte wijn, ei, fond, ganzenvet, hamvet, knoflook, lamsbotten, lamsschouder, laurier, lente-ui, maïzena, melk, olie, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, ui, varkenszwoerd, vet spek, waterkers, wijn, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde kalfsrollade

Ingrediënten:
basilicum, kalfsgebraad, knoflook, pancetta, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, ui, vetstof, witte wijn, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees / rundvlees
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Gemengde fondue

Ingrediënten:
droge witte wijn, kruiden, gruyère, kirsch, knoflook, nootmuskaat, peper, schouderham, stokbrood en zwarte olijven

Keuken:
Zwitsers