Recept uit Speisekammer:
Geschlagene Butter mit Schmand oder Crème fraîche - Opgeklopte boter met reuzel of crème fraîche
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche en zeezoutvlokken
- Keuken:
- Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / boter en olie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: