37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbasilicumbloemboterbouilloncitroensapdragondroge witte wijnkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletkalfsschenkelkippenbouillonkippenfondknoflooklaurierlente-uiolijfoliepeperpeterselieprovençaalse kruidensjalottijmuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsrolletjes

Ingrediënten:
bouillon, ei, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, olie, ontbijtspek, peperkorrels, prei, ui, verse peterselie, witte peper, witte wijn, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

In calvados gestoofd rundvlees - pothine de boeuf

Ingrediënten:
bouquet garni, calvados, droge witte wijn, kalfspoot, klapstuk, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, pancetta, peper, rauwe ham, runderbouillon, runderstoofvlees, spek, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsbouillon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cochon de lait farci à la Trébizonde - Gebraden speenvarken gevuld met rijst, worstjes, abrikozen en rozijnen

Ingrediënten:
boter, droge madeira, droge port, droge witte vermouth, droge witte wijn, gedroogde abrikozen, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, krenten, laurier, mosterd, olie, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, runderbouillon, runderfond, saffraandraadjes, sjalot, speenvarken, speenvarkenhart, speenvarkenlever, speenvarkenniertjes, tijm, ui, varkensworstjes, venkelzaad, water, witte peper, witte rijst, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Haal meer recepten op...