Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: