Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Saltimbocca alla Romana - Kalfsschnitzel met salie en ham
- Ingrediënten:
- boter, kalfsschnitzel, marsala, rauwe ham, salie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, cognac, ei, kalfsschnitzel, kalfsschnitzels, marsala, olie, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, peterselie, verse salieblaadjes, vlees, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: