Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met sinaasappel & citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kalfsfricandeau, knoflook, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, tijm, witte wijn en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eidooier, kalfsfond, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: