Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Gigot de sept heures - Lamsbout om 7 uur
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, ei, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, laurierblad, meel, olie, olijfolie, peper, suiker, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl: