75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine suikercitroencitroenraspcitroensapdeegeieiwitgehaktgistkaneelknoflookkristalsuikerkwarkmelkolieolijfoliepeperpoedersuikerrundergehaktuivanillesuikerwaterzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Appelkwarktaart Met Amandelen

Ingrediënten:
appels, biologische citroen, eidooier, eieren, eiwit, bloem, gemalen amandelen, amandel, boter, kwark, lichtbruine basterdsuiker, paneermeel, ruwe rietsuiker, kaneel, vanillepuddingpoeder, citroensap, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, eidooier, eiwit, hazelnootmeel, kaneel, paneermeel, pure chocolade, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:

Kruisbessenplaatcake

Ingrediënten:
amandelschaafsel, eieren, bloem, kruisbessen, paneermeel, poedersuiker, roomboter, slagroom, bakpoeder, vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Aranygaluska - Dukaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, suiker, suikerklontjes, vanillesuiker, walnoten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Lierse vlaaikes

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, eierdooier, griessuiker, honing, kandijsiroop, melk, paneermeel, vier-kruidenmengsel, water en zout

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:

Abrikozen Kruimelvlaai

Ingrediënten:
abrikozen, banketbakkersroom, bloem, droge gist, ei, boter, melk, paneermeel, zout en suiker

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Zucchini mit Ziegenkäse - Gevulde courgette met geitenkaas

Ingrediënten:
chilipeper, courgette, droge weissburgunder, druivenpitolie, eidooier, gele paprika, gladde peterselie, knoflook, lente-ui, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, stevige geitenkaas, suiker, verse geitenkaas, vleestomaten, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Heel Holland Bakt en de Amandeltulband van Rutger

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, blanke rozijnen, bloem, citroenrasp, poedersuiker, citroenrasp, donkere rozijnen, eieren, gemalen amandelen, gewelde abrikozen, ei, kristalsuiker, vanillearoma, paneermeel, boter, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Laura Kieft - Het Laura’s bakery bakboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het Laura’s bakery bakboek:

Oma’s Appeltaart

Ingrediënten:
appels, boter, ei, kristalsuiker, paneermeel, kaneel, vanillesuiker, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Appelstrudel

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, kaneelpoeder, lichte basterdsuiker, moesappels, olie, paneermeel, rozijnen, walnoten, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / fruit
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Kwarknoedels

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, oud brood zondere korst, paneermeel, suiker, uitgelekte kwark, water, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Gebakken rettich

Ingrediënten:
bieslook, druivenpitolie, ei, geklaarde boter, mierikswortel, paneermeel, rettich, rijstazijn, roze peperkorrels, sinaasappelrasp, suiker, wasabi, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Platte-kaasballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroen, eieren, gemalen amandelen, gist, griessuiker, paneermeel, platte kaas, rozijnen en zout

Haal meer recepten op...