Diner / voorgerecht uit De truffel:
Zachtgekookt ei in een broodkorst met waterkerssalade
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, fleur de sel, frituurolie, olijfolie, paneermeel, peper, waterkers en witte truffel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, appel, arachideolie, artisjok, baarsfilet, basilicummayonaise, bieslook, bleekselderij, boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fleur de sel, frituurolie, garnalensap, gedroogde asperge, gerookte ham, grapefruitsap, knoflook, olie, peper, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Lunch uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: