316 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodcitroensapcourgettefruitkikkererwtenknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspinaziesuikervleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Risotto met citroen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zeezoutvlokken

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / bijgerecht uit NAJAT:

Gestoomde aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroen, citroenverbana, groente, water en zwarte thee

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergine met kikkererwten

Ingrediënten:
aubergines, munt, blanke amandelen, tomaat in blik, kikkererwten, citroen, ui, harissa, kaneelpoeder, komijnzaad, olijfolie, vruchtensap, knoflook, verse koriander en yoghurt

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pilav met aubergine en druiven

Ingrediënten:
aubergine, citroen, druiven, gemalen piment, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pijnboompitten, pistachenootjes, saffraandraadjes, surinaamse rijst en ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Risotto met aubergine en feta

Ingrediënten:
aubergines, citroenen, feta, groentebouillon, ui, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, risottorijst, verse munt en witte wijn

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

makreel in citroen samfaina

Ingrediënten:
aubergine, citroen, courgette, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, laurierblad, makreel, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde aubergine met lamsgehakt * pijnboompitten

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, citroen, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, kaneel, kaneelstokjes, lamsgehakt, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, tamarindepasta, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Soep van geblakerde aubergine & mograbieh

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bouillon, citroen, dille, knoflook, komijnzaad, mograbieh, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pilav met kikkererwten, aubergine en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, basmatirijst, kikkererwten, bouillon, chilivlokken, courgette, courgette, feta, fruit, granen, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rijst, knoflook, ui en kruiden

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Sardines met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, gele paprika, grof zeezout, knoflook, mozzarella, olijfolie, rode puntpaprika, rode ui, sardines, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Soep van gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boterbonen, citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, rode ui, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...