Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rijst, rundvlees, sesamolie, sjalot, sojasaus, specerijen, suiker, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Salades: