Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Flinterdunne zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, avocado, basilicum, boter, dille, ei, eidooier, gerookte garnalen, gerookte zalm, honing, knoflook, komkommer, kruiden, mayonaise, melk, olijfolie, peper, room, sjalot, slagroom, ui, vis, zalmfilet |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Aan onze tafel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Wat Aten Zij?: