Recept uit De pastabijbel:
Garganelli met asperges en room
- Ingrediënten:
- boter, garganelli, kruiden, jonge asperges, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: