20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouillongehaktgemalen kaneelkaaskaneelstokjeknoflooklaurierbladmelknootmuskaatoliepancettapeperrode wijntomaat in bliktomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Zoete risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
aardbeiensaus, arboriorijst, chocoladesaus, ijs, kaneel, kardemompeul, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, oranjebloesemwater, parmezaanse kaas, peper, schenkstroop, steranijs, ui, vanille-essence, vanillestokje, fruit, vloeibare karamel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / sorbet
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, tomaat, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, uien, vers gemalen peper, water en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, gemalen peper, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaat, uien, water en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met pompoen, salie en amaretti

Ingrediënten:
amaretti, basisrecept voor risotto, boter, bouillon, gedroogde rode spaanse peper, kaneelstokje, mascarpone, muskaatkalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:

Groentesoep

Ingrediënten:
bouillon, granen, groente, kaas, kruiden, laurierblad, olie, parmezaankorst, peper, peulvruchten, schijfjes citroen, sinaasappelrasp, specerijen, ui, witte wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Gevulde olijven - olive all´ascolana

Ingrediënten:
bloem, bouillon, broodkruim, ei, frituurolie, grote groene olijven, kaneel, kippenlever, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, spek, tomatenpuree, varkensvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en polenta

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kaas, kaneelstokje, kippenbouillonblokje, komijn, lamsschouder, melk, olijfolie, peperkorrels, polenta, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Risotto all'isolana

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, kaneel, kippenbouillon, knoflook, mager varkensgehakt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, varkensworstvlees, vialone nano-rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pompoensoep - soupe potiron

Ingrediënten:
croutons, gemalen kaneel, gemalen koriander, kippenbouillon, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Recept spaghettisaus uit Cincinnati

Ingrediënten:
tomaat in blik, bouillonblokje, cacaopoeder, cayennepeper, gehakt, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, gemalen piment, kaas, kaneel, laurierbladeren, olie, peper en zout, peterselie, spaghetti, tomaten, uien en water

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Gnocchi met wilde eend ragu recept

Ingrediënten:
laurier, gedroogde rozemarijn, gehakt, parmezaanse kaas, gnocchi, kaneel, kippenbouillon, peper en zout, rode wijn, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes, uien en wilde eend

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Aubergine ovenschotel met aardappel recept

Ingrediënten:
alcohol, aubergines, tomaat in blik, bloem, boter, bouillonblokje, gehakt, gemalen zwarte peper, parmezaanse kaas, kaneel, melk, olijfolie, rode wijn, knoflook, ui, witte peper en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Kruidige pastasaus uit Cincinnati

Ingrediënten:
tomaat in blik, bouillonblokje, cacaopoeder, cayennepeper, gehakt, gemalen komijn, gemalen kruidnagel, gemalen piment, kaas, kaneel, laurierbladeren, olie, peper en zout, peterselie, spaghetti, tomaten, uien en water

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Aubergine ovenschotel met aardappel recept

Ingrediënten:
alcohol, aubergines, tomaat in blik, bloem, boter, bouillonblokje, gehakt, gemalen zwarte peper, parmezaanse kaas, kaneel, melk, olijfolie, rode wijn, knoflook, ui, witte peper en zout

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Gnocchi met wilde eend ragu recept

Ingrediënten:
laurier, gedroogde rozemarijn, gehakt, parmezaanse kaas, gnocchi, kaneel, kippenbouillon, peper en zout, rode wijn, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes, uien en wilde eend