Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, ei, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Violet kookt:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: