Recept uit Rauw:
Traditionele rundercarpaccio
- Ingrediënten:
- basilicum, citroensap, olijfolie, parmezaanse kaas, runderbiefstuk en runderfilet
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aspergepunten, aubergine, basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, gehakt, knoflook, munt, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rucola, ui, vlees, vruchtensap, water, witte truffel, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Rauw:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: