Recept uit De pastabijbel:
Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, fontina, gedroogde pizzoccheri, knoflook, parmezaanse kaas, salie, savooiekool, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenkool, boter, broccoli, courgette, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack / snack of tussendoortje uit Het complete keto-dieet kookboek:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: