Recept uit Eten in Italie:
Rauw rundvlees op de wijze van alba
- Ingrediënten:
- aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aspergepunten, bloem, boter, extra vierge olijfolie, gehakt, knoflook, munt, nootmuskaat, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rucola, rundergehakt, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, witte truffel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: