Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bot, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, kurkuma, lamsvlees, melk, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode paprika, rundvlees, tomatenpuree, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier: