110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembloemige aardappelenbouilloneigroentekaasknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeterseliepreiroomrozemarijnsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Boterige linzen en aardappelen met kerrie

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, bruine linzen, gele spliterwten, groene spliterwten, groentebouillon, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, moong dal, peper, water, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
peulvruchten / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Bijgerecht uit Nopi:

Aardappel-knolselderijgratin

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, salie, selderijknol, slagroom en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel en preisoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, olijfolie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
quiche / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Aardappel-, prei- en uiensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, boter, bouillonblokje, peper, peterselie, prei, slagroom, ui en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenskoteletten met ratte-aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Haal meer recepten op...