Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, gember, knoflook, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rundergehakt, sambal oelek, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van My Happy Kitchen:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: