119 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbruine basterdsuikercitroensapeigembergroenteknoflookkorianderlente-uilimoensapmuntoliepeperplantaardige olierijstazijnsambal oeleksojasaussperziebonentaugétomaatuiwaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, komijnpoeder, komkommer, olie, peper, rammenas, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch / azijn
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huang gua chao roupian - Geroerbakte komkommer met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chilipepervlokken, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Salade van flespompoen tataki en udonnoedels

Ingrediënten:
arachideolie, fijne kristalsuiker, flespompoen, gedroogde udonnoedels, gemberwortel, koriander, milde rode chilipepers, minikomkommers, peultjes, radijzen, rijstazijn, sesamolie, shisocress, zout en zwart sesamzaad

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:

Sobanoedels met wakame

Ingrediënten:
arachideolie, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoen, munt, palmsuiker, radijsspruiten, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sobanoedels, wakame, zoete chilisaus en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tempé in gekruide kokossaus - besengèk tempe

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, djahé, ebi, gedroogde garnalen, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, komkommer, laospoeder, olie, sambal oelek, santen, tempé, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met groenten - ketoprak

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroensap, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, taugé, tomaat, ui, verse bladselderij, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:

Salade van garnalen en mihoen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, garnalen, gember, komkommer, koriander, lente ui, limoen, mihoen, munt, olie, rijstazijn, rode peper, sojasaus, spaanse peper en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Singapore Crab / Singapore krab

Ingrediënten:
bruine suiker, gekookte krab, rijst, gember, hete chilipoeder, knoflook, komkommer, kroepoek, plantaardige olie, rode wijnazijn, tomatenketchup, visbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado Gado

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gado gado recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bruine suiker, kokosmelk, komkommer, limoenblaadjes, palmsuiker, pinda’s, plantaardige olie, sjalotjes, sperziebonen, tamarindepasta, taugé, knoflook, tofu, verse rode chilipeper, water, wortelen en zoete sojasaus

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...