Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Tofustengels met lente-ui-olie (Cong You Fu Zhu)
- Ingrediënten:
- gember, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, sichuanese ingelegde chilipeper en tofu-stengels
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soja
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Smaakbijbel: