Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | chilipeper, droge sherry, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, tofu, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: