Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Knoflook-lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, knoflook, lente ui en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, kippenbouillon, koriander, laos, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sambal oelek, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De man die alles at:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine: