223 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemboterbruine basterdsuikercitroensapeigemberkaneelknoflookmaïzenanootmuskaatoliepeterselieplantaardige oliesambal oelektijmtomaatuiwaterwitte peperwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers met garnalen - lombok dan oedang

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, dunne kokosmelk, ei, eiwit, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, ketoembar, klapper, knoflook, maïzena, melk, noorse garnalen, peper, rode spaanse peper, sambal trassi, steurgarnaal, suiker, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, ciderazijn, druivenpitolie, gember, gerookt paprikapoeder, golden syrup, knoflook, lichtbruine suiker, mosterdpoeder, piment, sjalot, tomatenpassata, worcestersaus en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Quinua multicolor y menta - Kleurige quinoa en munt

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, ciderazijn, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, limoensap, munt, olijfolie, radijs, rammenas, rode quinoa, sacha-inchi olie, sinaasappelsap, sjalot, witte quinoa, zwarte peper, zwarte quinoa en zwarte radijs

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Aziatische köfte

Ingrediënten:
arachideolie, broodkruim, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, noedels, sesamolie, sjalot, sweet and sour sauce, thaise vissaus, varkensgehakt, vijfkruidenpoeder, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:

Vegetarische udonstoofschotel

Ingrediënten:
broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Geroosterde spareribs met shii-takenoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, droge sherry, eiernoedels, gember, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, pindaolie, rode ui, shaohsing-wijn, shii-take, sjalot, spareribs, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Chow mein-garnalen uit Szechuan

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Aziatische vinagrette

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, gele paprika, gevogeltefond, knoflook, peper, rijstazijn, rode paprika, sjalot, stemgember, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pad Thai met garnalen & tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese bieslook, gedroogde chilivlokken, gedroogde garnalen, gele peper, ei, limoenen, munt, palmsuiker, pinda’s, radijs, tijgergarnalen, rijstnoedels, sjalotjes, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum, vissaus en wittewijnazijn

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met petehbonen - toemis oedang peteh

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, daoen salam, goela djawa, groene spaanse peper, knoflook, laos, noorse garnalen, peper, petehbonen, rode spaanse peper, ui, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jolande Vos

Recept van I love food & wine:

Pad thai met garnalen, tofu en tamarinde

Ingrediënten:
arachideolie, chinese bieslook, gedroogde chilivlokken, gedroogde garnalen, gele peper, ei, limoenen, munt, palmsuiker, pinda’s, radijs, tijgergarnalen, rijstnoedels, sjalotjes, tamarinde, tamarindepasta, taugé, thaise basilicum, vissaus en wittewijnazijn

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Nasi goreng

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, bimi, chilisaus, gember, ketjap manis, knoflook, nam pla, palmsuiker, peper, rawitpeper, rijst, sugarsnaps, suiker, ui en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalencurry - kari oedang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, dunne kokosmelk, gemberwortel, gemberwortelpoeder, goela djawa, kemirienoten, koenjit, kurkuma, limoensap, noorse garnalen, peper, sambal trassi, ui, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met bloemkool - oedang bandung

Ingrediënten:
aardappelmeel, arachideolie, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, maïzena, noorse garnalen, peper, prei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Naamloos gerecht met groente en vlees

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, blanke azijn, bruine basmatirijst, goela djawa, kenarienoten, knoflook, mager rundvlees, maïskorrels, olie, peper, sambal trassi, sperziebonen, taugé, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

Hash van tempé met kimchi

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, gemberwortel, kimchi, knoflook, koriander, paprika, peper, rijstazijn, sojasaus, suiker, tempé, ui, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Agneau aux pruneaux - Lamsvlees met pruimedanten

Ingrediënten:
arachideolie, blanke amandelen, gember, honing, kaneel, knoflook, lamsnek, lamsschouder, nootmuskaat, peper, pruimedanten, saffraanpoeder, sesamzaad, suiker, ui, walnoten en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poulet aux coings - Kip met kweeperen

Ingrediënten:
abrikozen, amandelschaafsel, arachideolie, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneel, kip, kweeperen, peper, pruimedanten, rozijnen, saffraan, sesamzaad, suiker, ui en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde of gesmoorde kip 1 - ajam smoor 1

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, geklaarde boter, ghee, goela djawa, groene spaanse peper, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, peper, rode spaanse peper, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Haal meer recepten op...